osc_item_color
Prijs 35.00 Euro €
Categorie Platenspelers en Pick-ups
gepubliceerd datum September 12, 2016
Bekeken 303
Land Netherlands
Land , , , ,


www.pickupnaald.nl is de oudste Nederlandse en meest uitgebreide webshop voor topkwaliteit grammofoon-naalden, pickup-elementen, platenspelersnaren en overige vinyl-accessoires. Al meer dan 50 jaar actief als importeur/distibuteur en sinds 1999 actief op het internet. Bovendien leveren wij praktisch alles direct uit onze grote eigen voorraad !
Als je naald stuk is of je bent op zoek naar een nieuw "fatsoenlijk & toch betaalbaar" MD/MM element, dan is deze bovengemiddeld goede Nagaoka-Expert JT311DE-Ellips misschien wel iets voor jou. Een uitstekend, universeel en muzikaal element, voorzien van een elliptische diamantnaald. Zo'n elliptische naald speelt je stereo-platen beter, nauwkeuriger en gedetailleerder af en heeft een veel lagere afspeelvervorming dan de standaard sferische naalden waarmee veel platenspelers nog zijn uitgevoerd. En dat allemaal voor een prijs die maar een ietsje hoger is dan de prijs van de losse elliptische vervangingsnaald !
Voor naald, element & vinyl-accessoire vragen, zie onze gespecialiseerde webshop, met meer dan 4300 naald-entries, ruim 1200 element-entries, 605 verschillende Audio/Video/platenspeler snaren en alle nog leverbare plaat & platenspeler-accessoires. Als je het bij ons niet vind, vind je het nergens !
 

Naam: Amaa / pickupnaald


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Inkel PD-605 draaitafel.
   Inkel PD-605 draaitafel.
   Platenspelers en Pick-ups - Vlieland - September 12, 2016 75.00 Euro €

   Te koop aangeboden Inkel direct drive auto-return draaitafel.Nagezien door expert.Inclusief Audio Technica  element en naald.

  • THORENS / ORTOFON TD 104 draaitafel
   THORENS / ORTOFON TD 104 draaitafel
   Platenspelers en Pick-ups - Marum - September 12, 2016 198.00 Euro €

   Thorens TD 104 voorzien van TP 63 arm en Ortofon F15 element .De draaitafel is geheel geserviced en afgeregeld / getest en in nette conditie op de stofkap na. Deze is niet gescheurd en werkt 100% maar heeft wel gebruiksporen [foto 1].Wij leveren een ...

  • Thorens TD 124 MKII in perfecte staat
   Thorens TD 124 MKII in perfecte staat
   Platenspelers en Pick-ups - Bergen - September 12, 2016 2495.00 Euro €

   In perfecte staat verkerende Thorens TD 124 MKII. Deze Thorens TD124 MKII is volledig gereviseerd en daarna opnieuw opgebouwd in een nieuwe multilayer MDF piano zwart hoogglans gespoten console. Op het nieuwe armboard is een SME 3009 Series II improv...


   
  verkoper:


  Amaa / pickupnaald

  Lokatie: Groningen, Appingedam, Netherlands