Prijs 145.00 €
Categorie Porsche-onderdelen
gepubliceerd datum September 15, 2016
Bekeken 314
Land NetherlandsLAAGSTE PRIJSGARANTIE!Op deze sets hanteren wij ook de laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien? Stuur ons het bewijs en wij passen gelijk de prijs aan!


Doordat de maten van de sport schijven en blokken gelijk zijn aan het origineel, passen deze altijd en zijn ze gemakkelijk te monteren! De remschijven zijn geperforeerd en/of gegroefd voor optimale koeling en betere prestaties. Dit zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de remcapaciteit van uw auto!

Productinformatie:EBC’s Turbo groove sport remschijven zijn te herkennen aan de brede maanvormige groeven en waaiervormige spots. Vanaf medio 2014 worden alle Turbo Grooved schijven in de zwarte coating geleverd. Alle EBC remschijven zijn geproduceerd in het zusterbedrijf in Zuid-Engeland, en met precisie nabewerkt. Remschijven worden gemaakt uit een hoogwaardige "schijflegering", namelijk uit grijs ijzer en koper dat gegoten wordt uit onbewerkt zeer zuiver ijzer. Hierdoor wordt de warmtegeleiding en slijtweerstand verhoogd.


Alle EBC Premium remschijven zijn gegoten met een materiaalsterkte van 150 N/m2, met een strikt gecontroleerde oppervlaktehardheid die minder dan 20 HB mag variëren. Daarna worden ze met precisie bewerkt CNC met een oppervlaktetolerantie van minder dan 0.001 mm.


De unieke brede groeven trekken bij hevig remmen koele lucht naar het remblok. Op die manier daalt de remtemperatuur, terwijl het gas, vuil, stof en afval uit de contactzone met het remblok afgevoerd wordt. Het remmen in off-road condities (nat, modder of zand) verbetert, waardoor ze ook een goede keuze zijn voor 4x4 auto’s
Vanaf prijzen:

2 sport schijven zonder remblokken: Vanaf slechts €145.
2 sport schijven met 4 remblokken: Vanaf slechts €195.
4 sport schijven zonder remblokken: Vanaf slechts €290.
4 sport schijven met 8 remblokken: Vanaf slechts €390.


Ook kunnen wij de normale, Black Dash en USR schijven leveren van EBC. Mail ons voor een scherpe offerte!
De prijzen zijn sterk afhankelijk van merk en type auto. Mail ons voor een scherpe offerte, vermeld hierbij het merk + type + kenteken.

NKautomaterialen
KvK-nummer: 57192081

info@nkautomaterialen.nlNaam: NK-Automaterialen


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Porsche 944 onderspoiler diffuser
   Porsche 944 onderspoiler diffuser
   Porsche-onderdelen - Bunnik - 195.00 €

   Te koop:Porsche 944 onderspoiler diffuser. Zit origineel onder de 944S2 en Turbo 2 stuks op voorraad.

  • Trekhaak verticaal afneemb Porsche Cayenne&nbsp...
   Trekhaak verticaal afneemb Porsche Cayenne ...
   Porsche-onderdelen - Staphorst - 249.00 €

   Trekhaak verticaal afneembare kogel Porsche Cayenne II wagentype+bijzondeheden: ? Autocode: 92A Bj. 10 - ? Geen bumperinsnede nodig ? Bumper verwijderen bij montage: Ja? Aanhangwagengewicht: 3500? Kogeldruk: 140? D-Value: 16,35? Stekkerdoos wegklapba...

  • Porsche 2-knops sleutel behuizing
   Porsche 2-knops sleutel behuizing
   Porsche-onderdelen - Sint-Oedenrode - 29.50 €

   Porsche 2-knops sleutel behuizing Geschikt voor onder andere: Porsche 997. Als u er twee koopt dan betaalt u voor de tweede slechts €19,18. Slijpen is gratis voor cilindersleutels. Wij hebben 12 verschillende behuizing producten voor Porsche in onze ...


   
  verkoper:


  NK-Automaterialen

  Lokatie: Gelderland, Voorst, Netherlands


  Generated in 0.041347026824951 ms