ID: 32628
Vast fulltime: Eerste medewerker bediening Berg en Dal
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Functieomschrijving
Voor een restaurant in Berg en Dal zoeken wij een eerste medewerker bediening. Een vaste baan met fulltime uren.
Heb jij altijd al willen werken in een ambitieus restaurant? Wil je werken in een jong en dynamisch team, dan is dit je kans. Onder leiding van de chef-kok en de restaurant manager is het restaurant uitgegroeid tot een begrip in de omgeving.
Je mag werken met veel lokale en verantwoorde producten. Een eigen moestuin voorziet het restaurant van groenten en fruit. Dat betekent dat de gerechten met het aanbod mee veranderen. De menukaart en de wijnkaart wisselt elke 1,5 maand. Kleine gerechten en grootse smaken is wat je kunt verwachten.
Als eerste medewerker bediening vindt je het leuk om mooie wijn spijs combinaties te adviseren aan je gasten. Je bent niet bang om de touwtjes in handen te nemen en bent communicatief vaardig.
Onder begeleiding van twee leermeesters zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de branche.
Jij:
Voelt je thuis in een gastvrije omgeving
Bent representatief
Heb relevante werkervaring in de horeca
Hebt goede communicatieve vaardigheden
Bent leergierig
Hebt verstand van wijn spijs of bereid dit te leren
Wij:
Salaris conform Horeca cao KHN AVR (afhankelijk van je ervaring)
Veel leer mogelijkheden
Jong enthousiast team
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageren kan via de contact gegevens of de sollicitatie button.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.
Voor een restaurant in Berg en Dal zoeken wij een eerste medewerker bediening. Een vaste baan met fulltime uren.
Heb jij altijd al willen werken in een ambitieus restaurant? Wil je werken in een jong en dynamisch team, dan is dit je kans. Onder leiding van de chef-kok en de restaurant manager is het restaurant uitgegroeid tot een begrip in de omgeving.
Je mag werken met veel lokale en verantwoorde producten. Een eigen moestuin voorziet het restaurant van groenten en fruit. Dat betekent dat de gerechten met het aanbod mee veranderen. De menukaart en de wijnkaart wisselt elke 1,5 maand. Kleine gerechten en grootse smaken is wat je kunt verwachten.
Als eerste medewerker bediening vindt je het leuk om mooie wijn spijs combinaties te adviseren aan je gasten. Je bent niet bang om de touwtjes in handen te nemen en bent communicatief vaardig.
Onder begeleiding van twee leermeesters zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de branche.
Jij:
Voelt je thuis in een gastvrije omgeving
Bent representatief
Heb relevante werkervaring in de horeca
Hebt goede communicatieve vaardigheden
Bent leergierig
Hebt verstand van wijn spijs of bereid dit te leren
Wij:
Salaris conform Horeca cao KHN AVR (afhankelijk van je ervaring)
Veel leer mogelijkheden
Jong enthousiast team
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageren kan via de contact gegevens of de sollicitatie button.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.